xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

BESPLATNA DOSTAVA

na narudžbine iznad 10.000,00 din.

PLAĆANJE KARTICAMA

na rate - Banca Intesa kartice.

ONLINE PODRŠKA

[email protected]

DVE GODINE GARANCIJE

za Xplorer proizvode.

TRAKA ZA TRCANJE KETTLER ALPHA RUN 200

TRAKA ZA TRCANJE KETTLER ALPHA RUN 200
Nove KETTLER trake ispunjavaju očekivanja i najzahtevnijih korisnika.
Kettler ALPHA RUN 200 je sprava vrhunskog kvaliteta, primerena za svaki dom. Namenjena je svima koji svoju rekreaciju obavljaju kod kuće ili koji samo dopunjuju svoju rekreaciju kod kuće.

Sportska, ali elegantno dizajnirana i udobna za korisnike, a takođe veoma ekonomična, jer se posle upotrebe jednostavno preklopi i ne zauzima previše prostora.

Kettler ALPHA RUN 200 je savršen izbor kao dodatak treningu, ali i kao mogućnost treniranja prilikom loših vremenskih uslova. Snažan motor sa 2.5 hp omogućava treninge, brzinom do 18 km/h.

Gledajte kako vaš fitnes napreduje sa KETTLER ALPHA RUN 200. Zbog toga što KETTLER ENERGY DECK čini trčanje laganim. I takođe zbog mnogih funkcija koje su vam na raspolaganju na svakom koraku: Trening kompjuter sa intuitivnim upravljanjem će vam pomoći da nastavite, baš kao i zvučnici i integrisani ventilator.
159.990,00 din.

Dostupnost: Na skladištu

OR
  • Dodatne informacije
  • Recenzije
  • Opis proizvoda
  • Video
  • Manual
  • Info

Dodatne informacije

Naziv TRAKA ZA TRCANJE KETTLER ALPHA RUN 200
SKU FIT-TM1037-100
Cena 159.990,00 din.
Brend Kettler
Električni motor max. kontinuirana snaga DC motor 2.5 hp
Dvostruka saćasta struktura sa energetskim jezgrom za optimiziranu amortizaciju u oblasti koraka da
Brzina min / max km/h 1-18 (u koracima 0.1 km/h)
Podešavanje nagiba (u%) 0 - 12 (motorom u koracima 1%)
Dimenzija gazne površine (u cm) 135 / 47
Dimenzija sprave (dužina / širina / visina u cm) 182 x 85.5 x 143.5 cm
Dimenzija sprave kada je sklopljena za skladištenje (dužina / širina / visina u cm) 134,5 x 85,5 x 143,5 cm
Maksimalno opterećenje 130 kg
Klasifikacija sprave u skladu sa DIN EN Class HB
Kućište I displej LC displej 132 x 85 mm, plastično kućište otporno na znoj sa površinom od akrilnog stakla
Vrednosti prikazane tokom treninga Individualni korisnik može da podesi svoj lični trening ekran (prilagođeni pogled), trenutni nagib u %; distanca, tempo, brzina, broj otkucaja srca u bpm, trajanje trenutnog treninga, potrošnja energije u kcal ili kJoule, trenutna zona otkucaja srca, profil obuke (matrix) i animacija u toku
Pulsni senzori za ruke / BLE * pojas za grudi (opcionalno) da
Korisnička memorija Prostor za skladištenje do 4 pojedinačna korisnika i jedan gost, svaki pojedinačni korisnik ima svoje područje za trening sa ličnim podešavanjima.
Lični intenzitet treninga i konfiguracije treninga, prikaz preferencija tokom treninga, lične zone otkucaja srca i ličnih podataka da
Jezici i navigacija menija Podržano je više od 20 jezika.
Trening programi Slobodno vežbanje (brzi početak), trail trčanje, trčanje uzbrdo, intervalni trening, routine breaker, specials (3 programa)
Interfejs / mogućnosti povezivanja za aplikacije BLUETOOTH / interaktivni trening kao što je KETTMaps je dostupan, traka za trčanje podržava BLUETOOTH standarde za prenos podataka o vežbanju u sportske aplikacije

Napiši svoj komentar

Samo prijavljeni korisnici mogu pisati ocene proizvoda. Molimo, prijavite se ili registrujte

Detalji

Nove KETTLER trake ispunjavaju očekivanja i najzahtevnijih korisnika. Kettler ALPHA RUN 200 je sprava vrhunskog kvaliteta, primerena za svaki dom. Namenjena je svima koji svoju rekreaciju obavljaju kod kuće ili koji samo dopunjuju svoju rekreaciju kod kuće. Sportska, ali elegantno dizajnirana i udobna za korisnike, a takođe veoma ekonomična, jer se posle upotrebe jednostavno preklopi i ne zauzima previše prostora. Kettler ALPHA RUN 200 je savršen izbor kao dodatak treningu, ali i kao mogućnost treniranja prilikom loših vremenskih uslova. Snažan motor sa 2.5 hp omogućava treninge, brzinom do 18 km/h. Gledajte kako vaš fitnes napreduje sa KETTLER ALPHA RUN 200. Zbog toga što KETTLER ENERGY DECK čini trčanje laganim. I takođe zbog mnogih funkcija koje su vam na raspolaganju na svakom koraku: Trening kompjuter sa intuitivnim upravljanjem će vam pomoći da nastavite, baš kao i zvučnici i integrisani ventilator.