xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Isporuke i povraćaji

Povraćaj sredstava
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja,  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka: Banca Intesa ad Beograd na zahtev TEAM SPORT d.o.o. obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Narudžbine i potvrde
Nakon Vaše narudžbine dobićete potvrdu narudžbine na Vašu mail adresu sa informacijama o plaćanju i načinu plaćanja.

Dostava
Narudžbe i uplate primljene od ponedjeljka do petka do 14:00 šaljemo isti dan. 
Narudžbine i uplate primljene u petak posle 14:00 ili subotu i nedelju šalju se u ponedeljak. 
Isporuka je u roku 2-5 radnih dana.

Cena dostave na području RS
Isporuka za kupovinu iznad 10.000,00  vrednosti je besplatna. 
Za kupovine manje vrednosti isporuka se naplaćuje 300,00. 
Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu dostavljača proverite svoj paket. 
Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja molimo Vas da nas nazovete telefonom na besplatni broj 0800 300 606 ili nam pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu [email protected] i navedete razlog zbog kog ste odbili preuzeti paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas kako bi trebalo dalje postupiti.

Povrati
Ako niste u potpunosti zadovoljni sa Vašom kupovinom, možete proizvod  vratiti u roku od 14 dana od dana isporuke Vaše narudžbine.  Vraćeni predmet mora biti neoštećen u originalnom pakovanju. 
Xplorer će bez odlaganja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je primio obaveštenje o odluci potrošača da želi napraviti povrat, vratiti kupcu sve što je ovaj platio. 
Kupac mora izvršiti povrat robe bez odlaganja a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavestio trgovca o svojoj odluci da raskine kupoprodajni ugovor. 
Kupac mora snositi samo odnosne troškove povrata robe. 

Za sve dodatne informacije obratite nam se na naš besplatni broj 0800 300 606 ili e-mailom na [email protected].

Ili pismenim putem na adresu Radnička 37a / 25, 11030 Beograd