xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Partnerski program

Xplorer na tržištu regiona
Kroz godine poslovanja, zahvaljujući kvalitetu proizvoda, prihvatljivim cenama i odličnim post-prodajnim uslugama, Xplorer je postao sinonim za sportske, rekreacijske proizvode u regionu.
Sarađujemo sa svim respektabilnim prodajnim mestima u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, a u ponudi imamo više od 300 artikala. 
Stalna ekspanzija dovela nas je do tržišne pozicije od 25% tržišta bicikala i približno 35% tržišta fitness opreme u Srbiji.

Xplorer proizvodi
Xplorer proizvodi su predstavljeni na međunarodnoj stranici www.xplorerlife.com kao i srpskoj www.xplorerlife.rs , a obuhvataju sledeće kategorije: bicikli za odrasle i decu, fitness sprave za kućnu i komercijalnu upotrebu, opremu za stoni tenis i sportove sa loptom, kao i kompletnu prateću dodatnu opremu. Svi naši proizvodi su izrađeni modernom tehnologijom iz koje je proizašao savršen spoj kvaliteta i povoljne cene.

Nudimo odlične veleprodajne popuste, 25% rabat na redovne 19% na akcijske cene. Cene lako proverite na našoj internet prodavnici www.xplorerlife.rs

Podrška korisnicima
Osim garancije, Xplorer svojim veleprodajnim i krajnjim kupcima omogućava dostavu sastavljenih proizvoda kao i mrežu ovlašćenih servisa na području cele Srbije.

Nadamo se da ćete uvrstiti naše proizvode u svoj prodajni asortiman. 
Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.