xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Pravila privatnosti

Webshop xplorerlife.rs preduzima sve potrebne mere u svrhu zaštite privatnosti korisnika. Pristupom na xplorerlife.rs web stranici korisnik potvrđuje i potpuno razume naša pravila o zaštiti privatnosti te pristaje na prikupljanje podataka i načine korištenja opisane u ovoj web izjavi o privatnosti.

Xplorerlife.rs prikuplja određene informacije od svojih korisnika i o svojim korisnicima bilo preko web server logova, cookies (kolačića) ili pri ispunjavanju obrasca za narudžbinu. Kada posetite našu web stranicu, mi možemo pratiti informacije pomoću kojih administriramo web stranicu i analiziramo njenu upotrebu. Primeri informacija koje možemo pratiti su vaša IP adresa, vrsta browsera (pretraživača) ili računara koji koristite, broj linkova koje kliknete unutar stranice, države ili zemlje iz koje ste pristupili stranicama, datum i vreme vaše posete stranici, ime vašeg davaoca internet usluga, web stranicu koja vas je povezala sa našom stranicom, stranice koje pogledate na našoj stranici. Prilikom korišćenja naših usluga, tj. prilikom ispunjavanja obrasca za narudžbinu zatražićemo neke lične podatke, kao što su: ime, adresa, e-mail, broj telefona i druge relevantne podatke. Lične podatke koje prikupimo od vas nećemo ustupiti trećim stranama bez vaše dozvole, osim u slučaju naše zaštite od odgovornosti, Vašeg odgovaranja na pravni postupak ili u skladu sa zakonom. Xplorerlife.rs ne zadržava nikakve finansijske podatke koje je korisnik ustupio pri plaćanju. Transakcije platnim karticama obavljaju se putem Intesa e-commerce (payment gateway-a)  tj. preko specifičnih sistema za autorizaciju plaćanja tako da je razmena podataka (br. platne kartice, lični podaci) u potpunosti zaštićena SSL (Secure Sockets Layer) protokolom davaoca usluge koji omogućava siguran prenos podataka preko interneta.

Xplorerlife.rs zadržava pravo da povremeno ažurira pravila o privatnosti. Preporučujemo Vam da povremeno pregledate ova pravila o privatnosti kako biste bili informisani o merama zaštite Vaših ličnih podataka koje prikupljamo. Nastavak korišćenja naših usluga predstavlja Vašu saglasnost sa ovim pravilom o privatnosti i bilo kojom promenom pravila.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime xplorerlife.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni  Team Sport d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.