xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem


Potvrda prijave na newsletterU skladu s Općom odredbom o zaštiti podataka (GDPR) koja stupa na snagu 25.5.2018. potreban nam je vaš pristanak za slanje newslettera.Izjava: Želim primati Xplorer Newsletter. Slažete se da se vaša e-mail adresa koristi u svrhu slanja newslettera. Vaša e-mail adresa će biti sigurno uskladištena u našem sistemu i neće se koristiti u druge svrhe. Možete da prekinete pretplatu u bilo kom trenutku i vaša e-mail adresa će se automatski izbrisati iz sistema

Xplorer newsletter sadrži novosti, korisne informacije, savjete, blogove, promocije, akcije i diskontne kupone.Upute: Unesite svoju e-mail adresu i potvrdite da ste pročitali i da se slažete s Izjavom. Nakon što ste ispunili obrazac, potrebno je kliknuti na poveznicu koju ćete primiti na vašu e-mail adresu kako bi potvrdili pretplatu na newsletter.