xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Korona virus se i dalje širi svetom, vlade nekih zemalja su ograničile putovanja, dok pojedini putnici sami preduzimaju mere opreza.

Svi tražimo pogodna rešenja kako bismo izbegli moguće komplikacije sa zdravljem i ostali društveno odgovorni radi smanjivanja posledica koje mogu dostići još veće razmere.

Shodno tome, jedan od saveta koji pokušavamo sprovesti u delo, a pritom ispoštovati situacije u kojima neki od nas i dalje odlaze na posao, jeste da ne koristimo prevoz zatvorenog tipa kao što su gradski autobusi, tramvaji i slično.

Uz Xplorer električne bicikle možete na bezbedan način, sa magućstvom jednog punjenja preći razdaljinu i do pedesetak kilometara.


Iskoristite promo kod ebikeRS pri poručivanju Xplorer električnog bicikla i ostvarite popust od 50 000 dinara!!!


E-bike Xplorer Silver Line 26 "

E-bike Xplorer Silver Line 28"

E-bike Xplorer Silver Line Lady 26 "

E-bike Xplorer Silver Line Lady 28"


Silver Line poseduje motor jačine 250 W koji postiže maksimalnu brzinu od 25 km/h, tako da bez problema možeš stići gde god poželiš. 26" točkovi čine vožnju stabilnom i udobnom, a Tektro kočnice pobrinuće se za sigurnost tokom vožnje. Točkovi od 28" čine vožnju stabilnom i udobnom, a uz Tektro kočnice možete biti sigurni da će vožnja biti bezbedna.



E-bicikl Xplorer City Vibe 20 "


Ovaj električni bicikl pogodan je za gradsku vožnju, a zbog svoje sklopivosti i težine izuzetno je praktičan za transport. Kada je sklopljen, bez problema staje u svaki prtljažnik automobila. Xplorer City Vibe e-bike ima motor jačine 250 W koji postiže maksimalnu brzinu od 25 km/h, tako da bez problema možeš stići gde god poželiš. Točkovi od 20" čine vožnju stabilnom i udobnom, a Tektro kočnice pobrinuće se za sigurnost tokom vožnje.



Xplorer City Flow 26 E-bike


Poseduje motor jačine 250 W koji postiže maksimalnu brzinu od 25 km/h, tako da bez problema stižeš gde god poželiš. Točkovi veličine 26" čine vožnju stabilnom i udobnom, a za sigurnu vožnju tu su Tektro kočnice.



Izbegnite javni prevoz i sačuvajte svoje zdravlje i zdravlje svojih bliznjih uz sjajnu ponudu Xplorera.


Ukucajte promo kod ebikeRS i ostvarite popust od 50 000 dinara!