xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Tiha vežba


Ovaj tihi Xiaomi bicikl za vežbanje omogućava vam uživanje u nežnim vežbama ili vežbama u stilu spinovanja iz udobnosti svog doma. Xiaomi Yesoul S3 bicikl savršen je dodatak kućnoj teretani i korisnicima može pružiti praktičan kardio trening. Ovaj sobni bicikl pogodan je za unutrašnju upotrebu i odlikuje se pogonom kaišem, magnetnim sistemom i pametnom tehnologijom. Ako ste zainteresovani za biciklizam kod kuće, ne tražite dalje!


Magnetna tehnologija glatke vožnje


Magnetni otpor sa tihim kaišnim prenosom čini da je vožnja uvek tiha i uglađena, tako da nema trenja ili škripanja koja bi smetala porodici ili komšijama.


Magnetna otpornost


Kaiš visokog kvaliteta


Gumeni remen VEIGEL posebno je dizajniran da vam pruži mnogo uglađeniju vožnju bez izazivanja napetosti, što daje mnogo bolji trening. Ovo takođe smanjuje glasno trenje što je idealno za trening kod kuće ili čak u kancelariji.


Kais1


Nema kabla za napajanje


Bicikl Yesoul S3 opremljen je generatorom koji stvara energiju prilikom okretanja pedala, pružajući tako snagu. Bez neovisnosti žica i utičnice, bicikl Yesoul S3 može se postaviti u bilo koju prostoriju.

Prenosivost


Yesoul aplikacija


Aplikacija se može upariti sa biciklom kako bi se podstakla i pratila upotreba, što olakšava postizanje zdravstvenih prednosti ovog sjajnog bicikla. Aplikacija Yesoul podržava razne funkcije, nudeći svakodnevno nove vežbe i efikasne metode sagorevanja kalorija. Progres vežbanja se vizuelno prikazuje na ekranu, omogućavajući korisnicima da lako kontrolišu način rada i menjaju ga po potrebi.


App Yesoul


Dobro osmišljen dizajn


Bicikl Yesoul S3 napravljen je od čvrstog okvira koji može da izdrži opterećenje do 120 kg. Pored toga, pedale su opremljene jastučićima protiv klizanja. Zbog toga je klizanje stopala isključeno čak i pri velikim opterećenjima i pri postizanju maksimalne brzine. Ugrađeni sistem za podešavanje omogućava vam da odaberete potrebno opterećenje u zavisnosti od preporuka vašeg programa obuke i vaših mogućnosti. Dizajn ovog sobnog bicikla je prilagodljiv i svestran. Bicikl se isporučuje sa upravljačem i sedištem koje se može prilagoditi vozaču, pa je pogodan za korisnike različitih raspona visine.


Dimenzije i delovi


Jednostavno prilagodite vožnju!


Biciklizam je ili povetarac ili izazov u ​​fitnesu. To je na vama! Pomoću mehanizma kojim je lako prilagoditi nivo otpora lako možete odabrati tačan intenzitet vežbanja koji će vam odgovarati, bez obzira na nivo kondicije.


Sistem za podesavanje


Xplorer ima sjajnu ponudu za vas!


Prilikom kupovine Xiaomi Smart Spinning sobnog bicikla na poklon dobijate fitnes rukavice! Da poručite kliknite OVDE!