xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Električni trotinet malo po malo postaje najatraktivnije prevozno sredstvo. Posebno kada pričamo o putu do posla i načinu izbegavanja gužvi po gradu. Oko automobila uvek moraš da misliš gde ćeš da parkiraš, koliko ćeš vremena izgubiti na to i koliko će ti trebati do posla i nazad jer nikad ne znaš kakve te gužve čekaju po putu. Uz električni trotinet možeš se osloboditi stresa i uživati u svežem vazduhu dok se voziš na posao. U nastavku možeš pročitati naša 3 razloga zašto biramo električni trotinet u odnosu na automobil.


1. E-trotinet ekološki je prihvatljivije rešenje od automobila. Prilikom vožnje električnim trotinetom ne dolazi do ispuštanja štetnih gasova u vazduh i okolinu, što ga čini potpuno ekološki osveštenim. Prema tome, osim što ti uživaš na vazduhu dok se voziš, doprinosiš zaštiti životne sredine i okoline. Bravo za tebe!


2. Električni trotinet je najbolje rešenje za izbegavanje gužvi u saobraćaju. Manje stresa, manje nervoze, manje psovanja. S e-trotinetom dobiješ i više vremena za sebe jer ne moraš da misliš na to gde ćeš parkirati automobil. Samo uvek vodi računa o pešacima. Vrlo verovatno ćeš se voziti po pločniku sa svojim električnim trotinetom tako da moraš da vodiš računa o svim učesnicima u saobraćaju.


3. Xplorer e-trotineti jednostavni su za transport. Naši električni trotineti su sklopivi pa ih je lako prenositi bilo gde sa sobom. Bez obzira ideš li do posla, grada ili u školu, električni trotinet uvek može biti uz tebe.