xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Daleko od toga da ne mislimo kako je automobil potreban za naše svakodnevne aktivnosti. No budimo realni, često sedamo za volan bez da imamo pravu potrebu za tim. Ispod je naših 5 razloga zašto mislimo da je električni bicikl bolje rešenje od automobila.


1. Električni bicikl ekološki je prihvatljivije rešenje za razliku od automobila. Idealno je i praktično rešenje za put od kuće do posla i nazad. Uz e-bicikl možeš da zaboraviš na stresiranje u saobraćaju, buku ili emisiju štetnih gasova.


2. Električni bicikli su vrlo praktični kada si na godišnjem odmoru na moru, a želiš da istražiš obližnju plažu ili odeš negde drugo na izlet. Ne moraš da razmišljaš o tome gde ćeš parkirati, a i uživaćeš u novoj avanturi uz odličnu vožnju.


3. Fizička aktivnost je jako važan faktor, posebno danas kad živimo uglavnom sedećim načinom života. Jako malo se krećemo, a uz električni bicikl možeš postaviti najmanju brzinu ili potpuno ugasiti pogon i na taj način trenirati dok si na e-biciklu.


4. Električni bicikl jednostavan je za transport. Lagano je prenosiv i možeš ga nositi sa sobom gde god kreneš.


5. S električnim biciklom nikad nisi sam. Osjećaj slobode? Neprocjenjiv. Za razliku od običnog bicikla, uz električni možeš dosegnuti puno veću brzinu i veći broj kilometara s čim istraživanje destinacija postaje još uzbudljivije.