xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Medicinka je jedna od najjednostavnijih, najzabavnijih i najraznovrsnijih rekvizita za vežbanje na svetu. Takodje, i jedna od najstarijih, postoje zapisi koji opisuju vežbe teškom loptom stariji od hiljadu godina. U tom dugom periodu razvile su se mnoge tehnike za vežbanje sa medicinkom, dovoljno raznolike da s jednom medicinkom možete trenirati gotovo sve mišiće na telu.

Medicinke su popularne u školama za vreme fizičkog, izmedju ostalog zbog toga što pružaju priliku da se rade vežbe u paru. U današnjem blogu ćemo predstaviti neke vežbe koje možete raditi sa svojim prijateljima ili partnerima. Na ovaj način ćete se više zabaviti nego da vežbate sami i svakako ćete imati više motivacije da redovno vežbate.


1. Trbušnjaci

Trbušnjaci s medicinkom


2. Ruski twist

Ruski twist


3. Stojeći twist

Stojeći twist


4. Bacanje sa grudi

Bacanje sa grudi


5. Bacanje iz boka

Bacanje iz boka


6. Ispod - iznad

Ispod - iznad


7. Visoki i niski twist

Visoki i niski twist


8. Trbušnjaci sa bacanjem

Trbušnjaci sa bacanjem


Sada kada znate sve ovo, brzo pronadjite partnera ili partnerku i krenite da vežbate. Ako Vam zatreba oprema, Xplorer je tu za Vas.