xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Tražite najbolji dečji bicikl za svoje dete u 2023. i teško vam je da izaberete najbolji dečji bicikl za svoje dete? Opustite se, sastavili smo jednostavan vodič koji će vam pomoći da odaberete.


Kako je vožnja bicikla neverovatno zabavan način da se krećete na ekološki način, održavate kondiciju i družite se, podsticanje dece da bicikliraju je fantastična ideja. Posedovanje odgovarajućeg bicikla može da napravi veliku razliku u detetovom ranom biciklističkom iskustvu i na kraju mu pomogne da uživa u sportu koji volimo.


Ispod su naši izbori za najbolje dečje bicikle po starosnoj grupi. Prvi korak je da odlučite koja je veličina bicikla potrebna vašem detetu.



Najbolji bicikli za uzrast od 4 do 7 godina


Prelazak sa bicikla za ravnotežu na bicikl sa pedalom je zaista ključni korak. Morate se pobrinuti da vaše dete može udobno da posegne ispod nogu dok sedi u sedištu, kao i da dohvati volan i što je najvažnije ručice kočnice.


Kada savladaju veštinu pedaliranja, mogu da pređu na mnogo više brzina kako dobijaju sve veće i veće bicikle. Položaj za vožnju je najbolji ako je relativno uspravan. Kako se uhvati u koštac sa pedaliranjem, to će im pomoći da se fokusiraju na ono što se dešava oko njih.


Ovi bicikli obično imaju točkove od 14 inča. Ako bicikl ima rezervne točkove i vaše dete se samouvereno vozi bez njih, uklonite ih što je pre moguće.





Bicikli Dino Bikes su opremljeni plastičnim blatobranima, neklizajućim gumenim ručkama i štitnikom lanca za bezbednu upotrebu, kočnica prednjeg točka je odgovorna za savršeno zaustavljanje. Ergonomska sedišta su 100% hipoalergena, tako da čak i deca sa osetljivom kožom mogu da sede na svojim biciklima za maksimalnu udobnost. Dino Bikes veliki akcenat stavlja na bezbednost u proizvodnji bicikala, tako da je svaki model opremljen raznim sigurnosnim uređajima, njegovi proizvodi su beskompromisni i garantuju udobnu i bezbednu upotrebu. Točkovi imaju roze gume od 14" koje su savršeno usklađene sa dizajnom boja okvira i dodatne opreme, pružajući odlično prianjanje i vozne karakteristike.




Najbolji bicikli za uzrast od 5 do 8 godina


Drugi bicikl sa pedalama vašeg deteta može se povećati ne samo po veličini, već i po karakteristikama. Veći točkovi od 16 inča i veći okvir biće dopunjeni nešto širim upravljačem i dužim upravljačem.




Bicikli imaju čelične felne, gume na naduvavanje od 16 inča, sigurnosni kraj upravljača i dodatne točkove za balansiranje. Proizvođač stavlja veliki akcenat na bezbednost u proizvodnji bicikala, pa je svaki model opremljen raznim sigurnosnim uređajima, njegovi proizvodi su beskompromisni i garantuju udobnu i bezbednu upotrebu. Bicikl je opremljen plastičnim blatobranima, neklizajućim gumenim držačem i zaštitom lanca za bezbednu upotrebu. Ergonomska sedišta su 100% hipoalergena, tako da čak i deca sa osetljivom kožom mogu da sede na svojim biciklima za maksimalnu udobnost. Gume od 16 inča savršeno odgovaraju šemi boja šasije i dodatne opreme, a takođe pružaju odlično prianjanje i kvalitet vožnje.