xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Pomaže u gubitku težine


Xplorer Diamond je odličan način za sagorevanje kalorija. Možete sagoreti između 40-80 kalorija za samo 10 minuta, u zavisnosti od telesne težine i intenziteta vežbanja. To je odličan način da skinete salo sa donjeg dela tela jer aktivira gluteuse, kvadricepse, tetive i potkolenice.


Jača zdravlje srca


Kardio vežbe ubrzavaju vaše otkucaje srca i omogućava vašim srčanim mišićima da rade jače. Trening na sobnom biciklu Xplorer Diamond ima sjajan kardiovaskularni uticaj.


Poboljšava snagu


Na Xplorer Diamond sobnom biciklu, možete podesiti otpor točka na 8 nivoa težine. Ako želite da poboljšate snagu vaših nogu i donjeg dela tela, morate jače da pedalirate.



Smanjuje rizik od dijabetesa


Dijabetes je usko povezan sa gojaznošću. Dakle, gubitak težine može pomoći u smanjenju rizika od dijabetesa. Stacionarni bicikli su odlični sagorevači kalorija i mogu vam pomoći da izgubite težinu.


Poboljšava pokretljivost zglobova


Vožnja sobnog bicikla Diamond pomaže u poboljšanju opsega pokreta vaših zglobova. Koristi se za kolena, gležnjeve i zglobove kuka. Kada pedalirate, svi ovi zglobovi se rotiraju, poboljšavajući njihov opseg pokreta i jačajući ih.


Pojačava funkciju mozga


Stacionarni bicikl Xplorer Diamond pomaže poboljšanju kognitivnih funkcija, pamćenja i pažnje. Dobri hormoni koji se oslobađaju tokom treninga i delovanje pedaliranja igraju značajnu ulogu. Sve u svemu, biciklizam je dobar za vaše mentalno zdravlje.


Smanjuje stres


Bilo koji oblik vežbanja pomaže u oslobađanju hormona zbog kojih se dobro osećate. Stacionarni bicikl takođe pomaže da se znojite i sagorevate kalorije. Ovo smanjuje nivo stresa i stimuliše oslobađanje serotonina.


Poboljšava ravnotežu


Stacionarni bicikl Xplorer Diamond takođe pomaže u poboljšanju ravnoteže, koordinacije i hoda. Posebno je koristan za starije osobe i osobe koje se oporavljaju od hroničnog moždanog udara. Takođe pomaže u sprečavanju padova i preloma kod starijih osoba.


Povećava izdržljivost


Izdržljivost se ne stvara za jedan dan. Potrebno je vreme i praksa. Međutim, možete to ubrzati dodavanjem stacionarnog bicikla Xplorer Diamond u svoj režim vežbanja. Moći ćete da završite bilo koji kardio trening ili trening snage sa većom lakoćom i bez prebrzog gubitka daha.


Vežba sa malim uticajem


Vežbe na Xplorer Diamond sobnom biciklu su vežbe sa malim uticajem u poređenju sa drugim oblicima kardio vežbanja, kao što su Zumba i trčanje. Možete sedeti na sedlu i pedalirati svoj put do boljeg zdravlja.


Odlično za toniranje


Stacionarni bicikl je takođe odličan za toniranje donjeg dela tela. Deluje na gluteuse, hamstringse, kvadricepse i listove. Skinućete salo sa nogu i izgraditi čistu mišićnu masu.


Zgodan je za korišćenje


Ovo možda zaista nije zdravstvena korist, ali koristi vašem zdravlju. Ako vam nije zgodno voziti bicikl tamo-amo do posla ili škole, stacionarni bicikl je odlična opcija da se održite u formi. Takođe, lako možete izbeći toplotu, zagađenje, prašinu, kišu i sve druge spoljašnje faktore koji vas mogu sprečiti da vežbate.


Sa minimalnim zahtevima za prostorom i naprednim funkcijama, Xplorer Diamond vam pomaže u treningu izdržljivosti i gubljenju na težini, istovremeno poboljšavajući sastav vašeg tela, protok krvi, zdravlje srca, zglobova i mišića. Štaviše, povećana izdržljivost, poboljšan kvalitet sna, poboljšano držanje i smanjen stres su dodatne prednosti.


Sagorevanje kalorija nikada nije bilo lakše, a sada je to moguće uz Xplorer Diamond iz udobnosti sopstvenog doma!