xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Živimo u budućnosti! Tehnologija je poboljšala naše živote. Jedna od ovih promena je električni bicikl. Možda ste ih već primetili na ulicama.


„E-bicikl“ je možda najveće dostignuće ekološkog prevoza ove decenije. E-bicikli koriste punjive baterije, mogu dostići brzinu i do 25 km/h, dovodeći vas do odredišta brže za razliku od klasičnog bicikla. Nude jeftin, energetski transport bez emisija štetnih gasova, a takođe doprinose zdravlju i kondiciji.


Navodimo 8 prednosti koje će ukloniti sve vaše sumnje i naterati vas da razmišljate o kupovini E-bicikla.


1. Vožnja bicikla uz nivoe asistencije

E-bicikli imaju „nivoe asistencije“. Tehnički gledano, to je mašina integrisana unutar bicikla kako bi vaše pedaliranje olakšala. To može smanjiti stres i umanjiti napor na kolena I butine. Takođe se na taj način manje znojite, ukoliko na primer idete na posao e-biciklom.


2. Brz i fleksibilan

Tehnologija vam daje dodatnu snagu koja vam je potrebna kako biste prevladali kilometre udaljenosti uz malo napora. Takođe možete da iskoristite biciklističku traku i staze bez saobraćaja, što je sjajno ukoliko živite u gradu, da smanjite vreme putovanja. Električni bicikli su sve popularniji u gradovima jer je automobila sve više I gužve su sve veće.


3. Poboljšava kondiciju

Vožnja električnog bicikla je podjednako dobra kao i vožnja regularnog bicikla za poboljšanje kondicije. Iako je vožnja električnim biciklom potpomognuta elektromotorom, ipak je vežba na kraju krajeva jer možete okretati pedale, biti na svežem vazduhu i samim tim dobra za vaše zdravlje, i psihički i fizički.


4. Smanjuje troškove

Ako koristite e-bicikl umesto motornog vozila, dugoročno ćete uštedeti novac. Benzin i dizel su skupi u većini zemalja, a povremeni skokovi cena mogu zaista uticati na vaš budžet. Uz električni bicikl možete preći i do 120km jednim punjenjem, u zavisnosti od nivoa asistencije koje koristite I koju bateriju bicikl poseduje a vreme punjenja baterije je uglavnom 6h do 8h.


5. Prevoz je budućnosti

Mnoge zemlje jugoistočne Azije preuzele su vodeću ulogu u korišćenju e-bicikala kao održivog načina prevoza. Veliki problem današnjice je zagadjenje vazduha naročito u gradskim sredinama. Električni bicikli postaju prevozno sredstvo budućnosti.


6. Dobri su prema prirodi

Klimatske promene i globalno zagrevanje su ozbiljna pitanja i svi moramo odigrati svoju ulogu. Možda smo suočeni sa poslednjim stavom da spasimo svoju planetu i svi možemo da doprinesemo tome. E-bicikli predstavljaju eco-frendly način prevoza.


7. Širok izbor dizajna

 

Sa tehnologijom je sve gotovo moguće, a kako se povećava mogućnost prodaje bicikala, kompanije proizvode različite dizajne koji mogu udovoljiti vašem ukusu. Ako trenutno nema savršenog, možete biti prilično sigurni da će uskoro biti.


8. Lako ga je nabaviti

E-bicikli i dalje se smatraju biciklom, tako da ako vam je mučan proces registracije ili dobijanje registarskih tablica I osiguranja, e-bicikl je pravi izbor.


POGLEDAJTE PONUDU XPLORER ELEKTRIČNIH BICIKALA PO SJAJNIM CENAMA, KLIKOM NA IME NEKOG OD NAŠIH PARTNERA: