xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Jedna stvar koja se često zanemaruje kada su u pitanju električni trotineti i način na koji oni rade su njegove gume. Postoje 3 različite vrste guma za električni skuter: pneumatske, čvrste i pune gume. Gume su jedini kontakt koji vaš trotinet ima sa tlom, što znači da su one ono što vas sprečava da padnete.



Pune gume koje imaju dug vek trajanja, rade kao pneumatske gume, bez opasnosti od bušenja i oštećenja. Pored toga, jedinstveni prenos energije koji pruža puna guma, smanjuje odskok i promoviše odličnu stabilnost.


Puna guma je nešto što nije novo na tržištu i nije široko korišćeno. Cilj sa punim gumama  je da imaju gumu, baš kao i onu od čvrste gume, koja se ne može probušiti, a da u isto vreme može da obezbedi efekat amortizacije. Pune gume koriste istu vrstu gume kao i čvrste gume, ali su napravljene na način da su vazdušni džepovi u gumi ostavljeni otvoreni što ih čini manje krutima.


Prednosti punih guma na trotinetu


  • Otporne na bušenje
  • Efekat amortizacije
  • Otpornije na ostale uslove


Xplorer S6 električni trotinet - puna guma


Pune gume će vam obezbediti bezbrižnost da ne može doći do kvarova. U isto vreme, oni će vam omogućiti lakšu vožnju nego čvrste gume i ne morate da ih menjate tako često kao pneumatske gume. Pošto im je potrebno više materijala za stvaranje, često su teže i skuplje od normalnih guma.


U poslednje vreme svi koji imaju e-trotinet teže ka tome da zamene klasične gume sa punim  gumama i samim tim uštede jer više neće dolaziti do bušenja.


Sa Xplorer električnim trotinetom S6 nećete imati taj problem jer on dolazi sa već fabričkim punim gumama od 10". Tako ćete u startu uštedeti oko 50€ koliko košta kupovina novih guma sa zamenom u servisu.


Električni trotinet S6 možete pogledati klikom OVDE!