xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Postoji nekoliko načina za povećanje otkucaja srca i sagorevanje kalorija bez tipične kardio opreme. Svako može izaći napolje i aktivirati svoje telo bez potrebe da zavisi od skupih mašina. Trčanje, hodanje, skakanje ili čak trčanje u mestu može biti jednako efikasno kao i korišćenje tipične kardio opreme. Ključno je pronaći nešto u čemu uživate i biti dosledni.


Jedan od sjajnih načina je upotreba jednog od najjednostavnijih i najosnovnijih delova opreme, užeta za preskakanje. Skakanje je zabavan i efikasan način da zategnete telo i povećate nivo energije. Ako ste neko ko voli da vežba kod kuće i tražite načine da vežbate bez kardio opreme, vijača je savršen dodatak vašoj kućnoj teretani.


8 razloga zašto vam je u životu potrebno preskakanje vijače


1. To je sjajan oblik vežbanja koji je zabavan, jednostavan za izvođenje i veoma jeftin.


2. To je vežba za celo telo koja radi noge, ruke, trbušne mišiće, srce i um. To je vežba za toniranje celog tela koja ne samo da ubrzava rad srca, već i povećava ukupni mišićni tonus.


3. Nema toliki uticaj na kolena koliko trčanje.


4. Poboljšava koordinaciju, koncentraciju, agilnost i fokus. Nije lako kombinovati ritam i tajming, posebno dok pokušavate naprednije poteze.


5. Uže za preskakanje je potpuno prenosivo pa se može nositi bilo gde. Lako staje u vaš kofer ili torbu.


6. Ne zauzima prostor u vašoj kućnoj teretani.


7. Veoma su jeftini. Za jako malo novca možete pronaći sjajno uže za skakanje koje će vam trajati zauvek.


8. Zabavni su! Možete menjati skokove, izazivati sebe, smisliti igre i skakati uz muziku.


Postoje različiti načini da uključite skakanje u svoju rutinu vežbanja. Možete skakati određeno vreme, postaviti određenu količinu skokova kao cilj ili čak dodati preskakanje užeta između vežbi.




Xplorer za Vas ima u ponudi Xplorer New York traku za trčanje. Ova pristupačna i lagana mašina može se lako sklopiti i odložiti ispod kreveta i pomerati u prostoru. Lako i sigurno vežbanje pružiće vam zadovoljstvo trčanja i vrhunske vežbe u vašem domu ili kancelariji. Traka za trčanje Xplorer New York  ima aplikaciju EQiSports pomoću koje možete pratiti napredak, kao i Bluetooth zvučnik. LCD računar koji se nalazi ispred gazista prati: brzinu, sagorevanje kalorija, udaljenost, vreme. 


Pogledajte našu ponudu Xplorer fitnes sprava klikom OVDE!