xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Predstavljamo najrevolucionarniji e-bicikl, sa zamenljivom LG baterijom od 504 Vh (36 V – 14 AH) i ramom od aluminijumske legure za vožnju usred prirode. Xplorer Everest električni bicikl takođe ima Vinka motor od 250 V. Ovaj e-bicikl je dizajniran za svaku priliku, sa prednjom suspenzijom viljuške i mehaničkim disk kočnicama. Lako se vozi i ima zadnji motor koji će vam pomoći na najstrmijim usponima.


 


Uvek možete da proverite svoju brzinu, nivo baterije ili nivo pomoći pri pedalu na višenamenskom LCD ekranu. Ovaj planinski bicikl ima dvostruke aluminijumske felne i točkove od 29 inča. Bilo da ste početnik ili iskusni entuzijasta brdskog bicikla, uživaćete u svakom trenutku sa Xplorer Everestom.



Saznajte koliko kilometara na sat pređete, nivo baterije, nivo pomoći pri pedalu. Postoji do pet nivoa pomoći, pa izaberite onaj koji vam najviše odgovara u svakom trenutku rute: ako želite da pedalirate svom snagom, podesite 1; ako ste umorni i potrebna vam je pomoć, pređite na viši nivo. Sa Xplorer Everestom, nećete morati da brinete o penjanju i spuštanju. Vozite svoj bicikl potpuno bezbedno: disk kočnice, felne sa dvostrukim zidovima od 29 inča i Shimano menjač sa 21 brzinom. 


Brdski bicikl za sve, namenjen onima koji su u potrazi za novim avanturama ili žele da se okušaju u brdskom biciklizmu. Neograničena zabava. Revolucija za putovanja po teškim terenima.


Uživajte u sportovima na otvorenom


Xplorer Everest ima Shimano 21-brzinski menjač i okvir od aluminijumske legure sa maksimalnim opterećenjem do 120 kg. MTB dizajniran za vas da maksimalno iskoristite svoje trenutke na otvorenom.



MTB bicikl za svakoga


Biciklizam po planinskom ili blatnjavom terenu je moguć zahvaljujući Xplorer Everestu. Sa točkovima za brdske bicikle od 29 inča i maksimalnom nosivošću od 120 kg, moći ćete da uživate u svojim najzahtevnijim rutama. Motor od 250 V ovog e-bicikla i njegova LG baterija pomoći će vam na najtežim usponima.


 




Xplorer Everest električni bicikl možete pogledati klikom OVDE!