xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Sklopivi bicikli dostigli su veliki put u poslednjih 20 godina. To vam se u početku može činiti skupo i može vas zapitati zašto uopšte da razmišljate o investiranju u sklopivi bicikl, ali oni imaju puno prednosti u odnosu na veće bicikle tradicionalnog stila.


Dakle, evo najboljih razloga za kupovinu sklopivog bicikla:


Jednostavno ga možete poneti sa sobom

Sklopivi bicikl možete nositi sa sobom, i manje su šanse da će ga ukrasti. Većina kompaktnih sklopivih bicikala je dovoljno mala da mogu biti nezapaženi. Lep je osećaj kada ne morate da proveravate da li je vaš bicikl još uvek tamo gde ste ga ostavili.


Izuzetno su praktični

Možete uskočiti u javni prevoz da bi ste stigli ako žurite ili iznenada počne da pada kiša a da se ne preznojite pre toga i da pritom i dalje želite da se vozite kući na kraju dana.


Niski troškovi održavanja

Proverite da li u vašim pneumaticima ima vazduha, da li su svetla napunjena, lanac nauljen, i to je gotovo sve što treba za brigu o sklopivom biciklu.


Vožnja na posao na sklopivom biciklu je bolja za vaše zdravlje

Svež vazduh je dobar za vas. Udišećete više izduvnih gasova sedeći u automobilu nego što ćete na biciklu. Studije su pokazale da su vozači i putnici izloženi većem zagađenju vazduha u odnosu na bicikliste i šetače.


Budite fit bez razmišljanja!

Preporučeno vreme fizičke aktivnosti za odrasle je 90 minuta dnevno. Hodanje od stola do aparata za kafu u kancelariji se ne računa! Možete putovati na posao i biti fit bez previše razmišljanja o tome. Primetićete da to odjednom postaje deo vaše rutine.


Sklopivi bicikli su praktični, laki za čuvanje i odlaganje, ekonomični, moderni i lako prenosivi.