xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Svake godine dajemo obećanje sebi da će sledeća godina biti naša i da ćemo se narednih 12 meseci fokusirati na fitnes i vežbanje. Ali većina će zaboraviti svoje planove, a onda je udobnost topline zimi ono što stavlja te odluke na poslednje mesto.


Vreme je da steknete nove fitnes navike! Međutim, kako započeti?


Zapišite svoju listu stvari koje želite da postignete čim se probudite


To mogu biti stvari poput:


  • Odlazak u teretanu posle posla
  • Olazak u šetnju posle ručka
  • Priprema obroka za ostatak nedelje
  • Unesite u ishranu više povrća

Budite realni prema sebi


Preterano ograničavanje će na kraju dovesti do toga da narušite svoju rutinu. Tokom Božića ćete imati na raspolaganju obilje hrane i pića, ali nemojte se osećati loše ili kažnjavati sebe zbog toga što učestvujete u bilo čemu od ovoga, ali takođe vodite računa o veličini svojih porcija – ovo može napraviti veliku razliku u vašem napretku.


Odvojite vreme za vežbanje


Svake godine poslednjih nekoliko nedelja pred Božić su veoma zauzete i na poslu i u vašem ličnom životu, tako da pronalaženje vremena za vežbanje nije na vrhu liste prioriteta. Trening pre ili posle posla može vam pomoći da ostanete na pravom putu i ​​da izgradite tu rutinu tokom praznika.


Počevši sa svojim novim navikama danas umesto da čekate da se januar završi, dajete sebi mnogo veće šanse za uspeh i sledeća godina bi zaista mogla biti godina u kojoj je fitnes vaš fokus broj 1.




Ostanite u formi i vežbajte u udobnosti svog doma! 


Pogledajte super cene naših OUTLET proizvoda klikom OVDE!