xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Fitnes je mnogo više od samo vežbanja: to je stil života - a to uključuje zdravu ishranu i zdrave navike zajedno sa odgovarajućom količinom vežbanja.


Može li fitnes učiniti više od samo poboljšanja zdravlja? Može li vam pomoći da se efikasnije nosite sa svakodnevnim stresom?


POSTAJETE BOLJI U PLANIRANJU VREMENA


Jedna velika prednost bavljenja sportom je što postajete bolje organizovani. Zašto? Zato što morate dobro da rasporedite svoje vežbe. Uz posao, domaćinstvo, a možda i decu, nije uvek lako zadržati se na tome. Ali ako želite da postignete svoje ciljeve, morate napraviti plan.


Postavite sebi sledeća pitanja da biste uspešno ispunili svoje ciljeve:


  • Koji cilj želite da postignete?
  • Šta vam je potrebno da se to dogodi?
  • Koliko puta nedeljno i kojim danima želite da vežbate?
  • Koliko puta nedeljno želite da aktivno radite na svojim ciljevima?

Napišite odgovore na parče papira i razmislite o tome kako možete da zakažete pojedinačne aktivnosti u svom kalendaru.


Zvuči teško jer nemate vremena?


Razmišljajte o ovim unosima u kalendar kao o vremenu za vas i tretirajte ih kao radne sastanke - na taj način ne možete pronaći izgovore. Brzo ćete primetiti poboljšanja u svojim veštinama upravljanja vremenom i sobom, što će vam takođe pomoći da budete organizovaniji i efikasniji na poslu i da ispoštujete rokove.


BIĆETE SAMOPOUZDANIJI I OPTIMISTIČNIJI


Što se češće bavite sportom, više ste posvećeni zdravoj ishrani i što aktivnije radite na ostvarivanju ličnih ciljeva, brže ćete videti prve rezultate. Doći ćete u formu, smršati, izgraditi mišiće, osećaćete se mnogo zdravije i srećnije. Bićete samopouzdaniji – bilo u ličnom ili profesionalnom životu i uspeh je zagarantovan.


POSTAJETE POSVEĆENIJI I FOKUSIRANIJI


Da li ste neko ko se brzo uzbuđuje? I isto tako brzo se vraća starim navikama? Pokušajte da koristite plan kao što je 12-nedeljni plan treninga sa telesnom težinom, planovi ishrane ili trčanja da biste postigli svoje ciljeve.


Planovi vam pomažu da ostanete fokusirani - čak i kada je teško na početku. Videćete: čim završite, bićete ponosni na sebe. Upornost i doslednost se isplate, a videćete i prednosti u svom profesionalnom životu.
Ostanite u formi i vežbajte u udobnosti svog doma! Pogledajte super cene naših OUTLET proizvoda klikom OVDE!