xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

AR konzole - zabava za celu porodicu

07. novembar 2018. 08.58.23 CET

Sećaš se još uvek Monopola, Rizika ili Čoveče, ne ljuti se, koji je posvađao brojne članove porodice? Šala naravno, svi smo toliko uživali u društvenim igrama, čak i kad smo gubili u njima (ok, ne baš svi). Verujem da većina današnjih klinaca nema pojma o kojim se igrama radi jer se deca danas rađaju sa pametnim telefonom oko vrata. Ipak, ne mora to biti ni tako loše.


Živimo u svetu virtualnih realnosti, što možeš da iskoristiš na najbolji način i tako uživaš u igri sa najmlađima. Augmented reality konzole dovoljno je da spojiš sa pametnim telefonom, preuzmeš odgovarajuću aplikaciju i uživaš u super zabavnim igricama. Najbolji deo priče? Klinci nisu više strogo vezani za kauč ili stolicu kompjutera! Ne bulje u ekran pametnog telefona u jednom položaju nego se kreću po prostoru. Uz to razvijaju motoričke sposobnosti i vežbaju preciznost. Daleko najbolje od svega? Niko ti ne brani da i ti uskočiš u virtualni svet zabave i provedeš kvalitetnije vreme s klincima.


Savet dana: nemoj biti negativan prema svim novostima iz tehnološkog sveta današnjice. Bolje se edukuj o tome kako da pametno i kvalitetno iskoristiš gadgete i aplikacije. Opusti se, gadget u ruke i uživaj.