xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

ARGunPro - nova AR aplikacija

11. maj 2018. 16.25.39 CEST

U prodavice Play i App Store je stigla nova aplikacija za AR konzole: ARGunPro.Naravno, odlučili smo da je isprobamo. Aplikacija i sve igrice koje su u sklopu te aplikacije su potpuno besplatne, a da biste igrali potrebna vam je Xplorer AR konzola.

Aplikacija nažalost nije optimizovana za korišćenje joysticka (Proton i Blaster) ali se zato može koristiti sa svim Xplorer AR konzolama. Glavni izbornik je pun različitih igrica od kojih se one zahjevnije moraju posebno skidati.

Što se tiče samih igara, pola je AR, pola je VR tj. polovina se odvija u vašem okruženju, a polovina u grafičkom okruženju same igre. AR iskustvo je poboljšano jer se objekti iz igara prirodnije kreću, a na ekranu vam se pojavljuje slika okoline u punoj rezoluciji što dodatno utiče na poboljšanje iskustva u igranju.


ARGunPro Android

ARGunPro iOSDole možete vidjeti kako izgleda gameplay:

via GIPHYvia GIPHY


Autor: Martin Matešić