xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Blaster AR konzola

21. mart 2019. 09.17.42 CET

Dosad smo predstavili Crossfire, Xcalibur i Proton pa je sad vreme i za Blaster. Ovaj zabavan gadget koji se spaja sa tvojim pametnim telefonom služi za igranje brojnih mobilnih igara. Preuzmi AR GUN aplikaciju (app store, google play), spoji AR konzolu putem Bluetootha s pametnim telefonom i kreni u akciju. Najzabavnije je igrati pucačine iz prvog lica, jer tako možeš da iskoristiš 360° rotaciju i najveću mobilnost tokom igranja. Zašto Blaster stavljamo u grupu s Protonom i što je to što ga razlikuje od Crossfirea i Xcalibura? Ovaj popularni model ima dodatne kontrole za brzu promenu municije, zoom i mali upravljač (joystick) sa strane koji se koristi za kretanje u prostoru. AR Gun aplikacija podržava proširenu stvarnost pa možete pucati po neprijateljima dok se u pozadini prikazuje vaša trenutna okolina.


Kao i sve druge konzole, Blaster je igraća konzola za celu porodicu. Ne moraju samo klinci da uživaju u igricama nego im se mogu pridružiti i roditelji. Najbolji deo? Nećeš platiti celo bogatstvo za konzolu jer su one odsad dostupne i za 999 din!