xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Xplorer Bulldog - električna zver

31. decembar 2018. 09.11.47 CET

Xplorer Bulldog tvoj je sledeći, najdraži ljubimac sa koga nećeš skidati ruke. Električni skuter biće idealan za sve one koji traže još više adrenalina i uzbuđenja za vreme vožnji na putu. Vetar u kosi, avanturistička vožnja, ali ono najvažnije - sigurnost na putu je sve ono što dolazi uz naš Bulldog, a što će te zasigurno raspametiti.


Ovu električnu zver odlikuje čvrsta i stabilna konstrukcija, kao i motor jačine neverovatnih 1500 W. Više nego dovoljno da tvoja sledeća vožnja postane neponovljivo i nezaboravno iskustvo. Samo pazi - ako prvi put sedaš na nešto ovog tipa, nemoj baš stisnuti gas do daske. Naša topla preporuka je da kreneš polako dok ne osetiš jačinu motora, a onda kad se osetiš sigurnijim, možeš dodavati gas i uživati u nešto bržoj vožnji.


Brzina do 45 km/h biće idealno rešenje za vožnju po gradu, ali i za izlete po prirodi. Zahvaljujući širokim gumama, Bulldog ide bez problema po svim stazama.


Krajnje je vreme da izbegneš dosadne oblike prevoza. Biraj pametne i vrhunski dizajnirane oblike prevoza i razbij rutinu uz Bulldog električni skuter.