xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Cherokee električni trotinet

05. decembar 2018. 09.37.52 CET

Stabilan, siguran, sa stilom. Ukratko - glavna faca trenutno među električnim trotinetima je Cherokee! Dostupan u beloj i crnoj verziji, s LED lampicama sa strane, uz Xplorer aplikaciju nudi ti mogućnost menjanja boje svetla i praćenje i deljenje vožnje sa društvom.


Za posebno udobnu vožnju pobrinuće se veliki točkovi od 8,5 inča, a uz zadnje disk kočnice putuješ sasvim sigurno po svim uslovima. Zašto ga posebno preporučujemo? Samsung baterija od 7,5 Ah sve govori. Jedno punjenje dovoljno je za put od 15-20 km! Pored toga, kao i svi e-trotineti iz Xplorer ponude, Cherokee je sklopiv, tako da možeš lako da ga poneseš sa sobom u školu, kancelariju, na druženje ili kad kreneš kući iz grada. Ako želiš samo na kratko da ga parkiraš, možeš i to uz nogar koji ti to isto omogućava.


Xplorer Cherokee idealno je rešenje za izbegavanje gužvi po gradu, posebno na putu do faksa ili posla. Gde god da kreneš, stićićeš bez znojenja i stresa. Izbegni gužve u javnom prevozu ili stres za volanom, naruči svoj Cherokee odmah i uživaj u vožnji.