xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Crossfire AR konzola

27. februar 2019. 10.00.05 CET

AR konzola koju danas predstavljamo je naš bazni model Crossfire. Da se podsetimo, AR konzola je konzola za igranje koja se povezuje sa tvojim pametnim telefonom i omogućava ti uživanje u više od 20 različitih igara sa samo jednom aplikacijom. Zvuči dobro? Pričekaj dok ne čuješ da može biti tvoja za manje od 1000 dinara. Nema potrebe da bacaš hiljade dinara na skupe konzole. Zgrabi Crossfire i uživaj u neograničenoj zabavi već danas.


Pre nego što počneš bilo šta, moraćeš da u konzolu staviš 2 x AAA baterije. Zatim, moraš preuzeti Super AR app (kompatibilna s iOs i android) i upaliti Bluetooth na svom pametnom telefonu. Telefon će se automatski povezati s pištoljem. Kada je spojen, stavi telefon na držač telefona na pištolj i započni novu igru. Biraj između 20 različitih igara na aplikaciji. Naš izbor je svladavanje aviona. Najbolji deo priče? Možeš da odabereš igranje u svom stvarnom okruženju i tako učiniš igranje realnijim i još zabavnijim.


Ok, sad kad je sve spremno, ostavljamo te da uživaš u svetu proširene stvarnosti.