xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Dočekaj proleće uz električni bicikl

28. februar 2019. 14.56.46 CET

Lepo vreme je pred nama i sada je najbolji trenutak da dođeš do svog sklopivog električnog bicikla. Veliki broj naših partnera trenutno ima akciju gde Xplorer Mini može biti tvoj po povoljnim cenama. Uz mogućnost plaćanja na 12 rata, kupovina električnog bicikla biće investicija koja se itekako isplati.


Xplorer Mini postiže brzinu do 25 km/h, a s jednim punjenjem prelazi i do 30 km. Idealan izbor za bilo koji oblik godišnjeg odmora. Ako planiraš da uzmeš par slobodnih dana pre leta ili se spremaš na neko dobro kampovanje pre letnih vrućina, Xplorer Mini biće najbolje rešenje za još lepše uživanje u odmoru. Obzirom na to da je sklopiv i da teži tek 13 kg, što je jako malo za električni bicikl, moći ćeš ga bez problema voziti sa sobom u automobilu.


Kako stiže proleće, temperature su idealne za vožnju biciklom. Bilo da ideš na posao ili samo želišda se rekreiraš u prirodi, e-bike je uz tebe kako god okreneš. Na električnom biciklu ni ne stigneš da se oznojiš tako da možeš računati na njega i ako imaš bilo kakav sastanak u gradu. Ne moraš da misliš na parking, gubljenje vremena u gužvama na semaforu. Zaboravi na stresiranje i počni da uživaši u putu na posao.