xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Obožavaš kampovanje i svake godine tražiš neku novu destinaciju za istraživanje? Voliš avanture i tražiš beg od svakodnevice? Ove godine avantura može postati još bolja uz Xplorer električni bicikl. Najbolji deo priče kod električnog bicikla je jednostavnost transporta. Mini e-bike je sklopiv, tako da ga bez problema možete spakovati u automobil, a da pri tom ne zauzima previše mesta. Nakon što spakuješ e-bike, šator i ostatak opreme za kampovanje, možeš bezbrižno da se uputiš prema svom odredištu.


Zašto je električni bicikl idealan za kampovanje? Obično se ona najbolja kamping mesta nalaze na nešto zabačenijim delovima pojedinih gradova, sela, ostrva itd. Ako ideš na ostrvo, vrlo verovatno te čeka brdovito područje koje na letnim vrućima predstavlja pravi izazov ako se voziš na običnom biciklu. U tom slučaju, električni bicikl može postati najbolje rešenje za odličnu rekreaciju dok si na godišnjem odmoru. Želiš da istražiš prirodu i ostala mesta oko svog kampa? Tu je električni bicikl. Želiš da odeš do mesta s više sadržaja, pored svog kampa? Tu je električni bicikl. Želiš da preživiš bicikliranje uzbrdo i dođeš do vrha, bez da izdahneš? Tu je električni bicikl. Uz brzinu do 30 km/h, Xplorer Mini će biti dovoljan za najudobniju vožnju i po najgorim vrućinama.


Dakle, ove godine biraj novi oblik avanture i takvo letovanje koje će ti stvarno ostati u sjajnom sećanju. Zamisli samo kako s vetrom u kosi istražuješ nove destinacije i prirodne lepote koje će te ostaviti bez daha. I bez obzira na letne vrućine, izdržiš sve izazove i pređeš preko svih prepreka. Onda, gde ideš na letovanje?