xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

5 razloga zašto je e-trotinet bolji od automobila

07. decembar 2018. 09.36.41 CET

Električni trotinet poslednjih godina sve više postaje najatraktivnije sredstvo prevoza po gradu. Doslovno ga voze svi od male dece od 4,5 godina, menadžera, stomatologa, studenata do deda s unucima. Koji je razlog tome najbolje da isprobate sami, a mi ćemo Vam u ovom članku pokazati pet neosporivih razloga zašto kupiti električni trotinet:


1. Ekološki je prihvatljiv. Prilikom vožnje električnim trotinetom nema ispuštanja štetnih gasova, što ga čini potpuno ekološki pogodnim.

2. Idealan za izbegavanje gužvi. S električnim trotinetom lako izbegneš gužve od automobila i manje se stresiraš i nerviraš u saobraćaju.

3. Jednostavan je za transport. Naši električni trotineti su sklopivi i lako ih nositi bilo gde sa sobom. Bez obzira ideš li do posla, grada ili u školu, električni trotinet uvek može biti uz tebe.

4. Stvoren za one koji traže nešto praktično za vožnju od kuće do posla. Najbolji deo vožnje na električnom trotinetu je da nema gužvanja. Ako si u odelu i košulji, ostaješ ispeglan do kraja vožnje i možeš da stigneš na odredište bez kapi znoja.

5. Sama vožnja daje osećaj prijtnosti i slobode, što dete u vama čini srećnim i veselim.