xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Električni trotinet za vožnju do posla

10. januar 2019. 09.26.57 CET

Znamo, hladno je. Znamo i da je zima. Znamo i da pada sneg češće nego u proleće. Ko bi rekao. No ništa od toga nije razlog da sedneš za volan i postaneš deo užasno stresnih i napornih kolona. Veruj nam, ne treba ti ni psovanje ni nerviranje u automobilu. Posebno jer ti mi nudimo alternativni način prevoza, a to je električni trotinet.


Ove zime za najlakšu vožnju do posla predlažemo električni trotinet Cherokee. Led lampice s bočne strane, drugačije ručice, specijalno prednje svetlo kao i kontrolna ploča čine ovaj model posebnim. Veliki točkovi od 8,5 inča čine vožnju vrlo udobnom, a zadnje disk kočnice sigurnom. Tehničke specifikacije prate dobro dizajnersko rešenje pa tako jednim punjenjem baterije od 7,5 Ah možeš da pređeš od 15-20 km. To će biti više nego dovoljno za vožnju po gradu. U slučaju pražnjenja baterije, putem normalne utičnice možeš da napuniš trotinet dok si na poslu i siguran si za put do kuće. E-trotinet je siguran za okolinu pa je izrazito povoljan za održavanje i vožnju. Njegov električni motor snage 250W pruža maksimalnu brzinu od 25km/h koja se postiže kroz samo nekoliko sekundi.


Xplorer e-trotineti su sklopivi pa tako i Cherokee, što ga čini lakim za prenošenje. Ne samo da ga lako možeš poneti do posla, nego se s njim možeš voziti i javnim prevozom, ako ideš negde dalje. Takođe, možeš ga poneti i u voz ako živiš u predgrađu i dolaziš vozom do grada.


Ipak, nama je najdraže što se više ne nerviramo u gradskoj vožnji. Vozimo oprezno, pazimo na sebe i na pešake, a izbegavamo sve kolone automobila.