xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Električni trotineti obeležili su 2018. godinu

25. januar 2019. 09.12.17 CET

Nismo bez razloga odlučili da uđemo u tržište električnih trotineta i nismo ušli u taj posao jer mislimo da su električni trotineti samo cool prevozno sredstvo. Jednostavnost korištenja električnih trotineta i mogućnost izbegavanja bilo kakve gužve u gradu razlog je zašto su električni trotineti vozila koja su obeležila prošlu godinu. Zato smo i odlučili da proširimo ponudu s novim Green City modelom električnog trotineta s kojim ćeš biti glavna faca na putu, ali ćeš i moći da pobegneš od svih kolona u gradu.


I ne samo da raste broj kompanija koje prodaju električne trotinete. Sve je veći broj onih koji se bave iznajmljivanjem e-trotineta i koji time olakšavaju kretanje i turistima i domaćem stanovništvu. Iako mi još uvek nismo ušli u područje iznajmljivanja e-trotineta, nadamo se da ćemo i to videti u bližoj budućnosti. Do tada ti preporučujemo da isprobaš neki od naših električnih trotineta iz ponude. Jedan od njih je Cherokee, elegantni električni trotinet s LED svjetlima i velikim 8,5“ točkovima s kojim se možeš voziti svuda po gradu. Takođe, tu je i Green City model električnog trotineta s nešto manjim točkovima, ali izuzetno čvrstom konstrukcijom zahvaljujući čemu možeš uživati u sigurnoj i stabilnoj vožnji.


Električni trotineti ne samo da su praktični za vožnju, nego su izuzetno povoljni za prirodno okruženje. Nećemo puno govoriti o štetnosti automobila za okolinu. Previše izduvnih štetnih gasova se svakodnevno ispušta iz klasičnih oblika prevoza, što ni najmanje nije održivo ni dobro. Električni trotineti su zasigurno vrhunski odabir i vozilo budućnosti. Već ove godine doći će do još jačeg razvoja tržišta e-trotineta. To se ne odnosi samo na nas koji ćemo birati alternativni oblik prevoza, nego i na velike kompanije poput Forda i Ubera koji su već uložili značajna sredstva u razvoj tržišta električnih trotineta.


Zato te pozivamo da već danas promeniš svoje životne navike i da uložiš pametno novac u alternativni oblik prevoza.