xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Green City električni trotinet

23. januar 2019. 10.21.21 CET

Električni trotinet Xplorer Green City je trotinet za sve generacije! Tako je, klinci, mladi, roditelji pa i najstarije generacije mogu uživati u našem novom modelu električnog trotineta.


Zahvaljujući manjim dimenzijama i tome što teži samo 9 kg, izuzetno je lagan za prenošenje. Točkovi od 6,5" s punim gumama uz prednji amortizer omogućavaju izrazito sigurnu vožnju čak i po neravnom terenu ili makadamu. Čvrsta i stabilna konstrukcija Green City modela razlog je zašto ovaj e-trotinet preporučujemo svim generacijama, od onih najmlađih, do najstarijih.


Visoko kvalitetna LG baterija od 5,2 AH i motor jačine 250W biće super kombinacija za prelazak udaljenosti do 10 km s jednim punjenjem, postižući brzinu do 25 km/h. Sasvim dovoljno za udobnu vožnju do grada, prodavnice ili za vožnju do posla.


Green City je, poput drugih modela Xplorer električnih trotineta, potpuno siguran za okolinu i predstavlja jedno od, ekonomski gledano, najučinkovitijih oblika prevoza.


I ovaj model električnog trotineta je sklopiv, a kako je super lagan, moći ćeš bez problema da ga nosiš svuda sa sobom. Možeš da ga strpaš u prtljažnik automobila i poneseš gde god da kreneš. Onda, šta kažeš? Da li je konačno vreme da postaneš glavna atrakcija na putu?