xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Hovershoes

12. decembar 2018. 09.01.43 CET

Šta kažeš za hoverboard koji ti nudi puno više adrenalina i još više pokreta, s kojima možeš da izvedeš i najluđe trikove? Ne zvuči nimalo loše, zar ne? Predstavljamo Hovershoes, adrenalinsku zabavu na dva odvojena točka koja ti nudi dodatnu fleksibilnost za najbolje pokrete i trikove. Uz hovershoes preko noći možeš da postaneš Youtube zvezda koju će pratiti milioni ljudi, a sve zahvaljujući bezbroj kreativnih pokreta i trikova koje možeš izvoditi i snimati.


Xplorer Hovershoes krasi motor odlične jačine od 250W, što će biti dovoljno za brzinu od 12 km/h. Sa jednim punjenjem možeš preći do 10 km, a s obzirom da punjenje traje samo 2h, moći ćeš ih vrlo brzo napuniti i pripremiti za nove trikove.


Uz jedinstvene, posebno dizajnirane Hovershoes s vrhunskim sistemom balansa, postaćeš legenda plesne scene i najpoželjniji gost svih zabava. Najbolji deo priče? Izuzetno su lagane za prenošenje pa ih možeš nositi sa sobom gde god da kreneš!


Šta čekaš onda? Preostalo ti je samo da napuniš baterije, staneš na svoje hovershoes i otplešeš u novu avanturu. Ko je sa nama?