xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Isprobali smo nove Hovershoes Dancer

21. decembar 2018. 09.26.45 CET

Wooooooooow! Da, to je bila prva reakcija gotovo svih koji su isprobali nove Hovershoes Dancer pa tako i nas. Hovershoes smo predstavili prvi put na InfoGamer sajmu u Zagrebu gde su svi doslovno poludjeli za njima.


Šta su uopšte Hovershoes? Mi volimo da ih zovemo adrenalinskom zabavom na dva odvojena točka. Unapređena verzija hoverboarda koji je još uvek popularan. Uz hovershoes bi mogao lako postati nova zvezda Youtube scene i neko koga će pratiti milioni ljudi. Uz motor vrhunske jačine od 250W, moći ćeš da postigneš brzinu od 12 km/h. S jednim punjenjem možeš preći do 10 km, a s obzirom da punjenje traje samo 2h, moći ćeš ih vrlo brzo napuniti i pripremiti za nove trikove.


Nakon što smo ustanovili da su nam baterije napunjene, stali smo na sad već omiljeni proizvod svih Xplorerovaca, Hovershoes. Ok, priznaćemo. Ispočetka nam nije išlo svima od ruke. Ili da kažemo od noge. Bilo je potrebno malo vremena dok ne uhvatimo balans. Ali već posle 30 minuta, svako od nas je bio kao pravi profesionalac. Ono zbog čega ih posebno volimo je što smo mogli da izvedemo preko milion različitih pokreta na njima. Nakon sat vremena zabavljanja, odlučili smo da pomerimo granice zabave pa smo napravili takmičenje gde smo najbolji potez nagradili!


Zaista, Hovershoes Dancer pune su uzbuđenja i avanture. Čak i kad se dogodi malo nesigurnosti prilikom vožnje, ne trebaš da se obeshrabriš jer su dovoljno sigurne i imaju odličan sistem balansa koji će te pretvoriti u legendu plesne scene. A i veruj nam, uz Hovershoes ćeš postati najpoželjniji gost svih zabava!