xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Hovershoes vs. hoverboard

14. decembar 2018. 12.30.21 CET

Za hoverboard danas znaju i ptice na grani. Ko zna, možda su ga neke i isprobale. Od najmlađih generacija do onih starih koji su svojim unucima poklanjali taj super popularni hoverboard, svi su čuli za njega. Radi se o samobalansirajućoj napravi čije kretanje zavisi od prebacivanja težine korisnika hoverboarda.


Osnovna razlika između hoverboarda i hovershoesa je u tome da hoverboard čine dva točka spojena osovinom. Kod hovershoesa, centrale osovine nema. Hovershoes dolaze na posebna dva točka, zbog čega će i njihovo kretanje biti drugačije u odnosu na hoverboard.


Hovershoes u odnosu na hoverboard omogućavaju puno više različitih trikova i pokreta. Prema tome, s njima ćeš doživeti i puno više uzbuđenja i mogućnosti za snimanje najluđih videa. S druge strane, za one koji se ne osećaju previše sigurno na hovershoesu, tu su odlični, novi City modeli hoverboarda. I ne moraš da se brineš, biće ti i hoverboard dovoljno uzbudljiv kad ga spojiš na Xplorer aplikaciju jer ćeš moći da slušaš svoju omiljenu muziku, pratiš vožnje i prilagođavaš vozne karakteristike.


Ne preostaje ti ništa drugo nego da što pre isprobaš oboje. Mi smo ti prikazali teorijski deo, kako za hoverboard, tako i za hovershoes. Vreme je da se ti baciš na praktično isprobavanje i da vidiš šta ti više odgovara. I jedno je sigurno, kako god da se odlučiš, s Xplorerom nećeš pogrešiti.