xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Ko sve može da koristi AR konzole?

14. januar 2019. 08.53.58 CET

Kad na prvu vidiš AR konzolu, pomisliš kako su AR konzole namenjene igranju klinaca i to onih od 6-12 godina. Ipak, iskustvo sa sajmova pokazalo nam je kako i oni stariji uživaju u novoj dimenziji zabave. Imali smo slučajeve gde bi odrasli ljudi došli da kupe konzolu isključivo za sebe, što u potpunosti podržavamo. I sami smo se odlično zabavili dok smo isprobavali prvi put konzole i to do te mere da smo organizovali takmičenje u kancelariji. I da, reč je o odraslim ljudima dobi od 20-50 godina, tako da AR konzole zaista mogu zabaviti sve generacije.


Naravno, oni najmlađi uživaju u njima najviše. Najbolji deo priče s Xplorer AR konzolama je taj što s jednom konzolom dobijaš beskrajnu zabavu. Ne radi se o samo jednoj igrici u kojoj možeš da uživaš. Kad preuzmeš Super AR ili AR Gun aplikaciju, u zavisnosti od toga koju konzolu imaš, možeš da uživaš u više od 20 različitih igrica. Zatim, igrice su toliko različite da u jednoj možeš da se obračunavaš sa najvećim neprijateljima, u drugoj nastojiš da uništiši zombije koji iskaču u tvojoj stvarnosti , a možeš i da pucaš voćkice i tako da osvajaš bodove.


Što je ono što čini AR konzole posebnima? Činjenica je da klinci sve više vremena provode pred pametnim telefonima i to sedeći na kauču. Ono što AR konzole omogućavaju je više kretanja za klince i učenje kroz igru. Lakše se razvijaju motoričke sposobnosti i klinci, a i mi, se konačno mičemo s kauča ili fotelje i uživamo u zabavi na drugačiji način.


Dakle, za AR konzole se može reći da su zabava ne samo za celu porodicu, nego i za kolege i ekipu. Zašto bi uvek svaka zabava ili druženje u kancelariji izgledalo isto? Nabavite konzole, umrežite se u timove i krenite put novih AR avantura.