xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Koji električni trotinet odabrati?

22. avgust 2019. 12.30.37 CEST

Brzina, udaljenost, jednostavnost transporta, podesivost volana, boja, cena i još mnoštvo drugih faktora utiču na izbor električnog trotineta. S obzirom na sve veći broj električnih ljubimaca na putu, cena i onih s jačim karakteristikama opada, što ih čini dostupnima gotovo svima. U našoj ponudi trenutno možeš birati između dva modela, Green City i Cherokee V2.


Green City možda je i najlakši električni trotinet na tržištu. Izuzetno lagan za prenošenje, s brzinom od 25 km/h dobar je izbor za prijatnu gradsku vožnju. Kilometraža Green City modela manja je od proseka tako sa jednim punjenjem ide do 10 km, ali je i to svakako dovoljno za normalnu vožnju po gradu. Green City može biti tvoj za 39.999,00 din. što ga svrstava među najpovoljnije e-trotinete.


Cherokee V2 je nova generacija prošlogodišnjeg modela. Brži i bolji s jačim gumama, uz kilometražu do 30 km s jednim punjenjem i brzinu od 25 km/h. Čvrsta konstrukcija čini vožnju potpuno sigurnom pa se bez problema možeš odvesti do kraja grada. Svejedno - pamet u glavu, kacigu na glavu. Koliko god siguran trotinet bio, preporučujemo uvek dodatne mere opreza kada je reč o vožnji.


Sad kad smo predstavili dva modela, evo i preporuke s naše strane. Ako ti je potreban trotinet za laganu vožnju gradom i planiraš se s njim odvesti na kafu do centra ili do prodavnice, Green City je tvoj izbor. S obzirom na cenu od 39.999,00 din. povoljniji je od većine drugih na tržištu i izuzetno je dobar srazmer cene i kvaliteta. Za nešto duže gradske vožnje i za testiranje svojih granica, tvoj izbor je Cherokee V2. Možda ćeš platiti nešto više za njega, ali će se ta investicija itekako isplatiti.