xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Praznik rada uz električna vozila

30. april 2019. 09.19.18 CEST

Koji su tvoji planovi za nadolazeći Praznik rada? Roštilj u prirodi? Provod s ekipom u nekom drugom gradu? Ili ostaješ kod kuće jer samo želiš da se konačno odmoriš onako kako dolikuje? Učini sebi uslugu, nemoj da ostaneš kod kuće nego lepo izađi napolje i uživaj u prirodi. Mi znamo gde ćemo biti, a kako doći do tamo? Uz Xplorer Mini, naravno.


Obzirom na to da smo raspoloženi za trening i nabijanje kondicije, veći deo puta vozićemo bez korišćenja asistencije. Xplorer Mini inače ima 5 nivoa asistencije i dok je u najjačem stepenu, praktično i ne osećaš da voziš bicikl. Bicikl tebe vozi, zapravo. To nam ovaj put nije potrebno jer radimo trening tako da ćemo asistenciju iskoristiti tek možda na ponekoj lakšoj uzbrdici ili kada poželimo da se odmorimo i potpuno uživamo u vožnji.


Za one koji ne žele da se umore, tu je asistencija za nezaboravnu vožnju. Ono što dodatno možeš je postaviti „slide mode“ na biciklu, gde će električni bicikl voziti brzinom 6 km/h i bez davanja stimulansa s tvoje strane. Tako da se možeš vozati kako god želiš. I ne zaboravit, Xplorer Mini je sklopiv tako da ga lako prevezeš u prtljažniku automobila.


Ako bude kiše nekim slučajem za Praznik rada, pobrini se za svoj električni bicikl nakon vožnje. Obavezno ga prebriši suvom krpom tako da ukloniš mogućnost dodira vode s elektronikom. Obrati pažnju i na odstranjivanje peska i prašine kako ne bi došli do motora. Veruj nam, bicikl će ti biti zahvalan.