xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Šta će mi dash kamera?

08. februar 2019. 08.29.25 CET

A zašto da ne? Svaki dan čitam portale i ne znam da li mi je pametnije da se zavučem u neku rupu i ne izlazim nikad više napolje ili da izađem pa da očekujem da se dogodi ne znam šta. Nesreća ovde, nesreća onde. Prošao kroz crveno, nije prošao kroz zeleno. Prelazi put 100 metara od pešačkog prelaza. Drama ovde, drama onde. I do kada tako, ko zna. Iako smo sto puta predlagali da se automobili menjaju alternativnim oblicima prevoza poput električnih bicikala i trotineta, ruku na srce, ne može se ni automobil zameniti u baš svim situacijama. Zato smo i uvrstili u ponudu dash kamere i to Q1 i Q2.


Xplorer dash kamera Q1 omogućiće ti bezbrižnost i sigurnost tokom vožnje. Ok, ne u slučaju da ti ideš da glumiš frajera pa kreneš da voziš preko 200 km/h kroz crveno. Mislimo na ono kad ti voziš prema propisima, ali ti neko izleti nepropisno. Kamera snima u Full HD rezoluciji, ima G-senzor, širokokugaono snimanje, pregledan ekran, a WiFi veza daje mogućnost povezivanja i prenosa podataka na mobilni telefon ili neki drugi pametni uređaj. Lako ju je koristiti i instalirati.


Xplorer dash kamera Q2 je super kamera snimka FHD rezolucije od 1920 × 1080 koja ima i ugrađeni G-senzor. Pregledan LCD ekran od 2,45" olakšava korišćenje tokom vožnje. Uz Full HD rezoluciju snimanja, vrlo lako možeš sa kamere da pročitaš registarske tablice i druge slične podatke u slučaju nesreće.


Xplorer dash kamere prihvatljive su i za tvoj džep i neće te izuti iz cipela svojom cenom. Tebi ostavljamo na izbor koju ćeš odabrati. I pamet u glavu. Nek druge svrbe ako se nešto dogodi. Vozi pametno i oprezno.