xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Sydney električni bicikl vozilo budućnosti

18. mart 2019. 09.14.16 CET

Danas je električni bicikl smatran jednim od najboljih rešenja u prevozu. U poređenju s klasičnim biciklima imaju mnoge prednosti koje se ne odnose samo na performanse i brzinu. Mi ti preporučujemo naš model Sydney.


Za početak, suprotno od automobila i skutera, e-bike je ekološki prihvatljiv I troši puno manje energije nego druga prevozna sredstva, čime se smanjuje buka i emisija štetnih gasova. Takođe ovaj vid prevoza je vrlo praktičan, jer uvek možeš da ga sklopiš I poneseš ako naiđeš na neku prepreku. Na primer, ako odlučiš da se voziš po gradu, sigurno ćeš negde naići na stepenice. Fizička aktivnost je izrazito važan faktor, pogotovo u današnje vreme gde najviše vremena provodimo za kompjuterom i uglavnom živimo sedećim načinom života. Električni bicikl jednostavan je za transport, možeš da ga sklopiš I staviš u prtljažnik auta, I tako ga odneseš na omiljenu destinaciju u prirodi. Naravno, iz istog ovog razloga ne moraš ni da razmišljaš gde ćeš da ga parkiraš, možeš samo da ga sklopiš I odneseš na sigurno.


Zašto ti baš preporučujemo e-bike Sydney? Pre svega, reč je o vozilu budućnosti koje možeš da kupiš već danas. 1000 km pređenih sa Sydney električnim biciklom koštaće te svega 1€, što predstavlja jednu od najekonomičnijih opcija prevoza u današnjem vremenu. Treba li uopšte da spominjemo kako ćeš električnim biciklom izbeći sve gužve i kolone u gradskom prevozu? Kvalitetna Samsung baterija i električni motor od 500W omogućiće ti vožnju od 45-50 km samo s jednim punjenjem, a postići ćeš brzinu i do 25 km/h što će biti idealno za udobno I kvalitetno iskustvo u vožnji.


Sydney e-bike nije odličan samo za gradsku vožnju. Zahvaljujući svojoj čvrstoj i stabilnoj konstrukciji, uz široke gume i 20“ točkove lako će svaladavati staze u prirodi. Nikad nije bilo lakše rekreirati se i doživeti potpuno novi svet avanturizma I razonode. Sydney se posebno preporučuje srčanim bolesnicima i starijim ljudima jer olakšava rekreaciju i ne dovodi do nekih većih napora.