xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Sydney električni bicikl

16. januar 2019. 09.22.23 CET

Kupovina električnog bicikla može se smatrati pravom investicijom. I svesni smo današnjih prilika gde investiranje u električni bicikl dovodi do dilema i pitanja treba li ti to zaista ili ćeš se snaći i bez njega. Danas ćemo rešiti sve dileme jer je investicija u Xplorer električni bicikl investicija za dugo razdoblje u kojem će se ona i više nego isplatiti.


Zašto Sydney električni bicikl? Pre svega, reč je o vozilu budućnosti koje možeš kupiti već danas. 1000 km pređenih sa Sydney električnim biciklom koštaće te svega 1€, što predstavlja jednu od najekonomičnijih opcija prevoza u današnjem vremenu. Sydney električni bicikl potpuno je siguran za okolinu jer ne dolazi do ispuštanja štetnih gasova poput automobila. Trebamo li uopšte da spominjemo kako ćeš električnim biciklom izbeći sve gužve i kolone u gradskom prevozu? Oslobodi se stresa za tren i uživaj u vožnji gradom bez psovanja i nerviranja. Kvalitetna Samsung baterija i električni motor od 500W omogućiće ti vožnju od 45-50 km samo s jednim punjenjem, a postići ćeš brzinu i do 25 km/h što će biti idealno za izbegavanje gradskih gužvi.


Sydney e-bike nije odličan samo za gradsku vožnju. Zahvaljujući svojoj čvrstoj i stabilnoj konstrukciji, uz široke gume i 20“ točkove biće idealan za staze u prirodi. Nikad nije bilo lakše rekreirati se i doživeti potpuno novi svet avanturizma. Sydney se posebno preporučuje srčanim bolesnicima i starijim ljudima jer olakšava rekreaciju i ne dovodi do nekih većih napora.


Da, spomenuli smo već da je ovde možda riječ o investiciji. Ali ti je omogućeno i plaćanje na 12 rata koje nećeš osetiti, ali ćeš zato osetiti itekako promenu u svom raspoloženju na bolje.