xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Novogodišnji pokloni - top 3 predloga

19. decembar 2018. 13.59.32 CET

Pred nama je novogodišnja groznica i vreme kad radimo šta? Tako je. Kupujemo jako puno poklona za svoje najdraže. I kao da svake godine postaje sve teže odabrati šta kome kupiti. Kapu, šal ili rukavice? Ili opet neki skupi parfem kao prošle godine. Zaboravi na te dosadne poklone i budi jedinstven ove godine. Ispod ti pišemo naša top 3 predloga za odličam poklon zbog kojeg ćete tvoji najdraži obožavati.


1. Xplorer AR konzole


Kakva bi to bio Nova godina bila bez odličnih gejmerskih konzola za klince? I što je najbolje, ne samo za klince. Po onom što smo videli na InfoGamer sajmu, odrasli su jednako poludeli za našim AR konzolama. Idealan su poklon jer su izuzetno povoljne, a odvešćete jednim klikom u svet neopisivo dobre zabave. Poleti u novu avanturu u novoj godini i pokloni sebi ili drugima neku od naših AR konzola ili sve u paketu! Crossfire, Xcalibur, Blaster ili Proton? Ma daj sve!


2. Xplorer Električni bicikl Mini


Zašto čekati proleće za kupovinu novog bicikla kad možeš iskoristiti novogodišnje praznike i pokloniti sebi ili nekom do koga ti je stalo Xplorer električni mini bicikl? Ovaj sklopivi e-bike biće idealno rešenje za avanture u novoj godini. Najbolje od svega? Mini električni bicikl je izuzetno lagan za transport tako da ćeš ga ti ili osoba kojoj ga pokloniš lako prevoziti bilo gde. Idealan za gradsku vožnju, ali i za vožnje po prirodi.


3. Xplorer Cherokee električni trotinet


Budimo realni, sve je više i više električnih trotineta na putu. Zašto? Jer svi shvataju prednosti alternativnog oblika prevoza u odnosu na automobil. Obzirom na to da je Cherokee električni trotinet sklopiv, možeš ga lako zapakovati kao najbolji poklon do sad, a i biće ti zgodan za prenošenje. Ne čekaj više i pokloni nekom najbolje rešenje za sve gradske vožnje u novoj godini.