xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Prednosti upotrebe trake za trčanje

Traka za trčanje jednostavan je način da postignete dnevni cilj od 20 do 30 minuta dnevne aktivnosti bez preteranog napora. Iz udobnosti svog doma dovedite telo u top formu. Bez obzira da li je Vaš cilj mršavljenje, bolja kondicija ili jačanje mišića, uz trake za trčanje možete brzo postici željene rezultate. Idealno za početnike i napredne korisnike.


Trake za trčanje jednostavne su za upotrebu

Od svih fitnes sprava trake za trčanje su najjednostavnije za upotrebu. Xplorer traka za trčanje je sklopiva i ne zauzima previše prostora u Vašem domu i kada je rasklopljena. Nakon treninga traku možete sklopiti i odložiti je do sledećeg treninga. Display trake prikazuje brzinu kojom se krećete, potošene kalorije, puls, predjenu udaljenost i vreme. Opcija Scan prikazuje sve od navedeih opcija što Vam pruža mogućnost praćenja celokupnog treninga.


Magnetne trake za trčanje

Magnetna traka za trčanje ne zahteva potrošnju električne energije. Ako ste u potazi za pristupačnom i efikasnom trakom za trčanje Xplorer Magnetne trake su idealan izbor za Vas. Sklopive i jednostavne za upotrebu omogućiće Vam efikasan trening u udobnosti Vašeg doma. Magnetna traka pravi opterećenje pomoću magneta čija se razdaljina kontroliše okretanjem točkića, kada su magneti blizu opterećenje je veće i obrnuto. Magnetnu - mehaničku traku korisnik okreće sam, kako hoda tako se traka po kojoj hoda okreće. Ovakav postupak koršćenja zahteva veću angazovanost tokom treninga i veću potrošnju vaše energije što zavisi i od opterećenja koje podesite na Vašoj Magnetnoj traci. Magnetna traka zahteva ulaganje vaše energije tokom treninga da pri tome ne trošite električnu energiju, samim tim trening može biti intenzivniji od treninga na električnoj traci.