xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Vežbanje će nam pomoći da održavamo telesnu težinu, jačamo srce i pluća, smanjimo stres i rizik od srčanih oboljenja, oslobodimo se depresije i anksioznosti, steknemo samopouzdanje, bolji san i više energije.

Fitnes vežbe doprineće na samo dobrom izgledu već i kvalitetu života.


Sobni bicikli su jedna od najpopularnijih tipova fitnes sprava. Sa sobnim biciklom, možete uraditi kvalitetan trening jeftino i bez velikog ulaganja.


Skoro svako može da koristi sobni bicikli, nije potrebna neka posebna kondicija a dobro je poznato da bicikizam kao sport odlično utiče na kardiovaskularni sistem.

Eliptični trenažer pruža trening kompletnog tela. Sa eliptičnim trenažerom vežbacete i gornji i donji deo tela, u isto vreme,aktivirate sve nožne mišiće, uključujući kvadricepse, tetive kolena, gluteus i listove.


Sobni bicikl Xplorer Resolve idealna je sprava za početnike i napredne korisnike jer se na njemu mogu odraditi lagani, ali i intenzivni treninzi. Vežbanjem na sobnom biciklu smanjuju se masne naslage, jača muskulatura te se poboljšava kardiovaskularni sistem.


Sagorevanje kalorija nikad nije bilo lakše, a sada je moguće i iz udobnosti svog doma. Kaiš na pedalama osigurava efikasnije korišćenje.

Sobni bicikl Xplorer Resolve dolazi sa zamajcem od 2 kg uz 8 podesivih stepeni otpora s obzirom za individualnu potrebu. Računar sa LCD ekranom prati: brzinu, potrošene kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vreme.


Sobni bicikl s naslonom Xplorer Wave poboljšana je verzija sobnog bicikla. Dolazi sa čvrstim naslonom za leđa koji omogućava kvalitetan trening i osobama smanjene pokretljivosti. Idealna je sprava za početnike i napredne korisnike jer se na njemu mogu odraditi lagani, ali i intenzivni treninzi. Vežbanjem na sobnom biciklu smanjuju se masne naslage, jača muskulatura te se poboljšava kardiovaskularni sistem.


Xplorer trenažer omogućava potpunu kardiovaskularnu vežbu, a posebno je efikasna kod sagorevanja kalorija i masnih naslaga. Trening je dinamičan i simulira tipičan tok hodanja, trčanja, vožnje bicikla ili skijaškog hodanja, ali bez direktnog dodira sa tlom, čime se manje opterećuju zglobovi i kolena.Takav trening idealan je u današnje vreme kada imamo sve manje slobodnog vremena. Pojačana snaga zamajca sa većim otporom omogućava još prijatnije vežbanje. Računar sa LCD ekranom prati: brzinu, potrošene kalorije, puls, skeniranje, udaljenost, vreme.