xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Vežbanje uz eliptični trenažer IE 500

15. februar 2019. 09.00.17 CET

Xplorer IE 500 eliptični je trenažer koji se može koristiti u komercijalne svrhe zahvaljujući čvrstoći i dugotrajnosti.


IE 500 omogućuje kompletan trening celog tela. Odličan je za poboljšanje kondicije i brzo skidanje viška kilograma. Idealan izbor za dolazak u top formu.


Obzirom na to da imitira prirodno kretanje ljudskog tela kroz izvođenje jedne vežbe i pokreta aktivira sve veće mišićne grupe, eliptični trenažer je idealan rekvizit za vežbanje kod kuće.


IE 500 eliminiše opterećenje na zglobove i ligamente jer su noge tokom treninga sve vreme na platformi. Opterećenje zglobova i ligamenata je time svedeno na minimum, što je idealan izbor za one koji imaju problema sa zglobovima.


Čvrsta konstrukcija razlog je zašto će trenažer „trpeti“ jako puno tvojih treninga, a njegova nosivost je 150 kg.


Sprava nudi 15 (HRC, hill, HIIT, fat burn...) podesivih programa. Svih 15 programa mogu se posebno konfigurisati prema potrebama korisnika. Svaki korisnik pre početka treninga unosi svoje parametre za tačan prikaz potrošenih kalorija i za precizno izračunavanje fat burn i cardio zone. Podešavanje otpora funkcionira pomoću magnetno-indukcijskog sistema s velikim zamajcem od 14 kg, maksimalan otpor prema specifikacijama iznosi 300W dok smo testirajući došli i do 450W.


Osim standardnih programa, IE 500 je kompatibilan s iConsole+ aplikacijom koja čini trening još zabavnijim. iConsole+ aplikacija služi za simulaciju trčanja po terenima širom sveta koristeći Google StreetView i podatke o nagibu terena. Nakon biranja rute, na ekranu pametnog uređaja pojavljuje se ta ruta iz Google StreetView i tako dobiješ utisak da stvarno trčiš po toj odabranoj ruti bilo gde na svetu.


Spravu nije potrebno uključivati u utičnicu, ona sama generiše potrebnu energiju tokom vežbanja, a za funkciju računara koristi punjive baterije koje se pune tokom treninga.