xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Wrangler hoverboard

25. februar 2019. 09.16.27 CET

Tražili ste, dobićete! 8,5“ točkovi hoverboarda se vraćaju u obliku Wranglera, hoverboard zveri sa koje nećeš silaziti. Misliš da znaš nešto o vožnji hoverboarda? Tek te sad čekaju prave avanture.


Motor jačine neverovatnih 700W i jako veliki točkovi od 8,5“- zar je potrebno još išta dodati? Masivan izgled i čvrsta konstrukcija odlikuju ovaj model koji će te raspametiti i s kojim možeš uživati u vožnji po neravnim terenima. Brzina od 12 km/h čini vožnju adrenalinskom, zbog čega ćeš biti glavna atrakcija na ulicama. Samsung baterija omogućit će ti 15-20 km prelaza samo s jednim punjenjem tako da sa Wranglerom ideš bilo kuda bez brige.


Naravno, kao i drugi Xplorer modeli, Wrangler možeš da povežeš sa svojim mobilnim telefonom putem Bluetootha i tako uživaš još više u avanturama. Meri brzinu, proveri najbolje trikove na hoverboardu, poveži se s ekipom i organizuj trke. Zabava više ne poznaje granice!