xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Xcalibur AR konzola

20. februar 2019. 09.02.47 CET

Opet guglaš nove mogućnosti zabave? Tražiš zabavne igre i avanture u kojima možeš da uživaš po pristupačnoj ceni? Ne traži više jer danas predstavljamo Xplorer Xcalibur, AR konzolu. Šta je AR konzola? Verujemo da već to znaš, ali ponovićemo još jednom za slučaj da ti je promaklo. Reč je o konzoli koja se spaja sa tvojim mobilnim telefonom putem Bluetootha i omogućava širenje stvarnosti. Uz Xcalibur možeš da uživaš u više od 20 različitih igara sa samo jednom aplikacijom? Najbolji deo priče? Konzola može biti tvoja za samo 999 din! Tako je. Nema potrebe da bacaš lovu na neke skupocene konzole koje koštaju više hiljada dinara. Za manje od 1000 dinara uživaj u neograničenoj zabavi!


Pre nego što počneš bilo šta, moraćeš da staviš 3 x AA baterije u konzolu. Zatim, moraš preuzeti Super AR aplikaciju i upaliti Bluetooth na svom pametnom telefonu. Telefon će se automatski povezati s konzolom. Kada se spoji, stavi telefon na držač telefona na konzoli i započni novu igru. Biraj između 20 različitih igara na aplikaciji. Naš izbor? Rušenje aviona.


Spomenuli smo kako AR konzola proširuje stvarnost. Na aplikaciji možeš birati specifične igrice koje se odvijaju u tvom okruženju, što samo igranje čini još zabavnijim.


I to je to. Sve spremno. Ostavljamo te uživanju u novim avanturama.