xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Xplorer AR konzola Proton

11. februar 2019. 08.57.57 CET

Toliko pišemo o proširenoj stvarnosti da bi već mogli sastaviti kvalitetnu lektiru o tome. Mada znamo koliko klinci obožavaju lektire pa možda bolje da se držimo blogova.


AR konzola (Augmented Reality) je zabavan gadget koji se povezuje s tvojim mobilnim telefonom i služi za igranje mobilnih igara. Proton je napredniji model konzole koji će raspametiti sve koji ga koriste. Preuzmi AR GUN aplikaciju (app store, google play), spoji AR konzolu putem Bluetootha s pametnim telefonom i akcija može početi.


Najzabavnije je igrati pucačine iz prvog lica, jer na taj način možeš iskoristiti 360° rotaciju i najveću mobilnost tokom igranja. Ovaj popularni model ima dodatne komande za brzu promenu municije, zoom i mali upravljač (joystick) s bočne strane koji se koristi za kretanje u prostoru. AR GUN aplikacija podržava i proširenu stvarnost. Drugim rečima, možeš izabrati da ti Zombiji ili drugi neprijatelji iskaču pravo ispred tebe u tvojoj okolini.