xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Xplorer bicikl MTB Tornado

01. april 2019. 14.03.18 CEST

Tražili ste, dobili ste! Vratili smo u ponudu odlične MTB bicikle sa kojima možeš da započneš nove nezaboravne avanture. Ako si ljubitelj vožnje bicikla po prirodi i po off road terenu, onda će Xplorer Tornado biti pravi izbor za tebe.


Proleće u vazduhu i lepo vreme najbolja je kombinacija za uživanje u vožnji biciklom. Mnogi kažu kako im je vožnja biciklom izduvni ventil i kako se najbolje tako opuštaju. Bicikliranje je izvrsna kardio vežba uz koju se poboljšava celokupni imunitet pa samim tim i krvni pritisak. Studije u SAD-u su pokazale kako redovna vožnja biciklom može da smanji rizik od srčanih bolesti i do 50%. Takođe, ako imaš problema sa nesanicom, bicikliranje će i na to delovati povoljno i dovesti do čvrstog sna. A moramo li uopšte spomenuti koliko će telo biti u boljoj formi i kako ćeš biti fit uz redovno pedaliranje? Dovoljno jasno.


Za obično gradsko pedaliranje biće ti sasvim dovoljan i klasični, gradski bicikl. Međutim, mi te pozivamo da ispitaš i pomakneš svoje granice vožnje i da razmisliš o MTB biciklu uz koji će vožnja poprimiti sasvim drugačiju dimenziju.


Xplorer Tornado MTB bicikl vrhunskog dizajna može da se pohvali sa 18 brzina, kao i čeličnim ramom od 20". Dimenzije točka su mu 26", a zadnji menjač je Shimano TZ 50. Model takođe ima prednju viljušku sa amortizerom zbog čega ćeš bez problema svladavati sve off road prepreke, kao i V-brake kočnice koje garantuju laku upotrebu i sigurnu vožnju. Optimalna kombinacija čvrste konstrukcije i prednjeg amortizera osigurava sigurnost i udobnost tokom vožnje.


Naravno, MTB bicikl možeš bez problema da koristiš i u gradskoj vožnji. Hoćeš samo da skokneš do prodavnice ili da se upustiš u neki brdovitiji izazov, to ostaje na tebi. Posebna napomena: u svim Tempo objektima širom zemlje od 4.4. te čeka posebna akcija na Tornado bicikle pa nemoj da propustiš super ponudu.