xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Xplorer Bluetooth slušalice

13. februar 2019. 09.16.23 CET

Želiš da treniraš dok uživaš u omiljenoj muzici koja te dodatno motiviše? To i možeš uz Xplorer Bluetooth slušalice s kojima će trening postati mačji kašalj, a rezultati biti bolji nego pre. Još ako ih kombinuješ uz trening na našem trenažeru IE 500, šta ćeš bolje.


U našoj ponudi možeš da biraš između tri tipa slušalica, BQ40, BQ50 i BQ70. Za funkcionisanje sva tri modela, potrebno je dugme u sredini držati 5 sekundi. Nakon toga su spremne za uparivanje s mobilnim telefonom. Na telefonu se uključi Bluetooth i jednostavno upari sa slušalicama. Spremne su za korišćenje.


BQ40 Slušalice su in-ear tipa, ali nisu kanalne kao BQ 50 i BQ 70, što ih čini udobnim za dugotrajno korišćenje. Veličina drivera od 10 mm i impedancija od 32 Ω omogućuju izrazito dobar kvalitet zvuka. Slušalice imaju ugrađeni mikrofon koji omogućava hands free razgovore i korišćenje glasovnih komandi. Baterija traje 4 sata slušanja muzike s maksimalnom glasnoćom što je za tako male slušalice odlično. Sama baterija se puni 1-2 sata.


BQ50 slušalice su takođe in-ear tipa, što znači da ulaze u uho i zbog toga su stabilnije i ne ispadaju dok izvodiš sportske aktivnosti. Veličina drivera od 10mm i impedancija od 32 Ω omogućavaju odličan kvalitet zvuka. BQ50 kao i prethodni model dolaze s mikrofonom koji nam omogućava hands-free razgovore i glasovne komande. Uz sve to BQ 50 slušalice su prilično izdržljive. U stand by modu traju 140 sati. Trajanje baterije pri razgovoru telefonom je 5 sati, dok je pri slušanju muzike 4 sata. Vreme punjenja baterije je dva sata. Zahvaljujući odličnom dizajnu, nemaš više muke s raspetljavanjem slušalica. Žica od slušalica je kratka, a zadnja strana slušalica magnetna tako da slušalice možeš da nosiš oko vrata i kad ih ne koristiš.


BQ 70 su slušalice kanalnog tipa, atraktivnog sivo-crvenog dizajna. Povezane magnetom pa se mogu nositi oko vrata čak i kada se ne koriste. Slušalice se uključuju tako da se samo razmaknu jedna od druge. Imaju dodatni držač za uši što ti omogućava bezbrižno uživanje u brojnim aktivnostima kao što su planinarenje, trčanje, bicikliranje i druge sportske aktivnosti. Baterija im traje čak do 4.5 sati.


Sva tri modela Xplorer Bluetooth slušalica su odlična za sport. Tvoj izbor ostaje koji model odabrati.