xplorerlife.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.rs slažete se s korišćenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korišćenja web stranica xplorerlife.rs kliknite na gumb "Razumem".
Razumem

Xplorer Dash Cam Q2

21. januar 2019. 09.14.43 CET

Priča o dash kamerama započela je u Americi i Rusiji gde su vozači postavljali kamere u automobile u svrhu snimanja svog puta. Često je dolazilo do slučajeva kada su se ljudi bacali pod vozila kako bi dobili odštetu od nesreće. Kako bi se vozači osigurali od takvih situacija, odlučili su da je najbolji potez snimanje celog puta kamerom.


Xplorer dash kamera Q2 je izvrsna kamera snimka FHD rezolucije od 1920 × 1080 koja ima i ugrađeni G-senzor. Pregledan LCD ekran od 2,45" olakšava korišćenje tokom vožnje. Lako ju je koristiti i instalirati. Uz Full HD rezoluciju snimanja, vrlo lako možete s kamere pročitati registarske tablice i druge slične podatke u slučaju nesreće.


Dash kamera namenjena je svima koji žele da izbegnu potencijalne nezgode tokom vožnje. Obzirom na užurbani način života, nažalost dolazi i do sve više automobilskih nesreća na putu. Ako želiš da imaš sigurniju vožnju i želiš da zabeležiš svaki trenutak sa svog puta, Xplorer dash kamera pravi je izbor za tebe. I ne brini, korišćenje kamere u automobilu je dozvoljeno, sve dok ne objavljuješ javno snimke s puta.